Upptäck den underbara landsbygden

Sverige är fantastiskt och det finns otroligt mycket att upptäcka. Du kan ta en längre semesterresa eller bara slappna av på landsbygden över en helg. Dessutom finns det gott om boenden som erbjuder unika möjligheter att njuta av lugnet och ladda batterierna. Sverige har fyra underbara årstider som var och en har sin charm. I Sverige finns det också små mysiga pensionat och vandrarhem. Det finns också möjlighet att äta på prisbelönta restauranger och få frukostar långt bortom de stora hotellens bufféer. Här kommer du få tips och beskrivningar av små vackra städer och byar som ger inspiration till nästa resa.

Vandrarhem och pensionat som erbjuder det där lilla extra

Vandrarhem förknippas ibland med opersonliga sovsalar vilket inte alls stämmer. Det finns många vandrarhem som bjuder på en familjär upplevelse och erbjuder många aktiviteter för hela familjen. Varför inte besöka Mariestad? Här finns fina boenden och olika aktiviteter. Dessutom bjuder Mariestad på kultur och historia. Därför har vi samlat några tips som du inte får missa. När man reser ska man också slappna av, så du kommer också få lite tips på avslappnande tidsfördriv.

Mer än vandrarhem och pensionat

Det finns många olika sorters boenden runt om i Sverige, exempelvis vackra herrgårdar som ger en lite lyxig känsla. Många erbjuder också spa och maten som serveras lagas från grunden med lokala ingredienser. Det finns även boenden vars restauranger belönats med White Guide.

Storhelger kan vara stressiga för den som har ett hektiskt vardagsliv. Då kan det vara en god idé att ta med familjen och få tid tillsammans istället för att stå i köket. Så vart ska man åka för att få ut så mycket som möjligt? Vart hittar man de bästa julborden? Här kommer du få några tips som gör det lättare att bestämma dig. Kanske vill du bo på ett slott? Det finns också många bra och prisvärda paket. Det finns många sätt att boka prisvärt boende och olika paket. Här kommer vi ge lite tips på hur du går tillväga när du ska boka och vad man ska tänka på när man väl står inför bokningen. Hoppas du hittar något som faller dig i smaken efter du läst bloggen!