MOSSEBO GÄSTHEM

FANTASTISK MILJÖ I VÅR TRÄDGÅRD 

I juni 2003 tog vi, Andy och Pernilla över Mossebo Gästhem som då varit en restaurang- och cateringverksamhet i 18 år. Vi har gedigen bakgrund inom hotell- och restaurangverksamhet. Pernilla är den som står för den goda maten och Andy  & vår son Victor ger er den bästa tänkbara servicen. Tillsammans för vi Mossebo´s goda rykte vidare.

Hos oss hittar ni svensk traditionell husmanskost med influenser från andra länder och det moderna köket. Vi skräddarsyr enligt era önskemål kring företagsfester , födelsedagar, bröllop ,släktträffar eller bara en trevlig sammankomst. Kan ni inte komma till oss kommer vi naturligtvis till er.

Bjuder ni gästen så kommer vi maten och hämtar resten efter festen  . 

Mossebo ligger strax utanför Astrid Lindgrens Vimmerby längs riksväg 40 mellan Vimmerby och Mariannelund vid Mossjön, på vägen kan man också passa på och besöka Bullerbyn ,Katthult och filmbyn.

Varmt Välkomna till en genuin miljö hälsar Andy & Pernilla med personal!

MORS DAG 

Med anledning av min 50 årsdag kommer vi inte att fira Mors dag på Mossebo 2019 

 

UPPTÄCKARDAGEN 19/5 2019 

MISSA INTE ÅRETS HÖJDPUNKT VI SERVERAR FLÄSKFILÉ OCH KYCKLINGFILE MED GRÖNSAKSSYMFONI , POTATISGRATÅNG / POMMES , SALLAD, BRÖD OCH SÅSER 100 KR . KAFFE OCH KÄRLEKSMUMS 45 KR 

VI HAR ÖPPET FRÅN KL10,00 MED FIKA , MAT SERVERAS FRÅN KL 12,00-16,00 

VARMT VÄLKOMNA ! 

PERNILLA O ANDY M PERSONAL 

2019-05-19

Mossebo Gästhem är till salu ! Vi säljer nu verksamheten med inventarier pga hälsoskäl. Mossebo har endast haft 2 ägare och har varit restaurang i över  30 år ! Stabil omsättning ,fördelaktig hyra. Allt finns så det är bara att slå upp dörrarna och börja servera! Vid intresse maila mossebogasthem@live.se 

Väl mött Pernilla & Andy 

Nyhet

2019-04-24

En exempelnyhet. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.